Actueel, Nieuws

Zeilen wint Delta Lloyd Mediazeilcup

11:43

De watersportmedia ging gisteren in Medemblik zelf het water op om tegen elkaar te zeilen. Journalisten en redacteuren van onder meer De Volkskrant, Waterkampioen, Watersportverbond, Volvo Ocean Race en Zeilen streden samen met een Kernploeg-zeiler om de Delta Lloyd Mediazeilcup.

Delta Lloyd Mediazeilcup 2015Dorian van Rijsselberghe, Annette Duetz, Coen de Koning, Anneloes van Veen en Pieter-Jan Postma zeilden allen met een team van de pers. Na een kort trainingsrondje gingen de teams van start. De teams zeilden drie wedstrijden met de oud-olympische Elliot boten. Het bleek een spannende strijd om de eerste en tweede plaats. Titelverdediger Zeilen, met in het team Dorian van Rijsselberghe, trekt aan het langste eind en mag met de beker naar de huis. Met slechts één punt verschil pakt het team van Pieter-Jan Postma de tweede plek. De derde plaats gaat naar het team van Coen de Koning.

De Delta Lloyd Mediazeilcup is voor de watersportmedia een gelegenheid om in een informele setting bij te praten met een aantal Kernploegleden, het Watersportverbond en collega’s uit het werkveld. Het was een succesvolle dag, die sporter en media dichter bij elkaar heeft gebracht.

Foto: Yvonne Ransijn

Last modified: 3 juni 2015
Sluiten