Actueel, Nieuws

Zeilen uitgebreid met digitale extra’s

16:41

Zeilen uitgebreid met Layar

Zeilen uitgebreid met Layar

Het septembernummer van Zeilen dat donderdag verschijnt is met 164 pagina’s niet alleen dik, we hebben er ook tal van digitale extra’s aan toegevoegd. Op alle pagina’s in Zeilen waar u het Layar logo (zoals op de foto) ziet staan, kunt u met uw smartphone of tablet filmpjes bekijken of rechtstreeks naar een website surfen. In deze bijzondere editie van Zeilen staat precies beschreven hoe het allemaal in zijn werk gaat. Meer details vindt u vanaf morgen ook op zeilen.nl.

Hiswa te water

De speciale Hiswa te water-editie biedt volop leesplezier. We hebben avontuurlijke reisverhalen, nemen een kijkje achter de schermen van de America’s Cup, belichten de moderne schieman, beschrijven een angstige belevenis tijdens een oversteek naar Engeland en besteden natuurlijk ruimschoots aandacht aan de noviteiten op de komende watersportbeurs in Amsterdam. De redactie is daar ook en samen met Ysbrandt End en Christa ten Brinke die dagelijks demonstraties geven over het leven aan boord van een kleine boot tijdens een zware solorace.

Herinneringen aan Schier

Zeilen-redacteur Marinus van Sijdenborgh haalt herinneringen op tijdens een zeiltocht rond Schiermonnikoog en we maken de uitslag van onze Kapenquiz bekend. Eric van Staten sprak met een zeilende uitvinder en Willem Plet beschrijft een bijzonder boot en gaat in op de voor- en nadelen van tweemasters. Ook maken we de genomineerden voor de Zeilen Boot van het Jaar bekend.

Zeilen 9, meer dan 160 pagina’s vol informatie voor zeilers, door zeilers. Donderdag bij de abonnees en in de winkel.

Tags: Last modified: 20 augustus 2013
Sluiten