Actueel, Nieuws

Zeilen op Vakantiebeurs

13:43

Liefhebbers van zeilvakanties kunnen hun schippershart ophalen op de Vakantiebeurs, die plaats vindt van 14 tot en met 18 januari in de Jaarbeurs in Utrecht.

image-kleinZeilvakanties groeien in populariteit. Op de Vakantiebeurs zijn meerdere aanbieders aanwezig. Zo zeilt ZonnigZeilen met haar klassieke houten schepen langs de Turkse kust en de Griekse eilanden. Elk jaar organiseren zij nieuwe speciale themareizen met professionele begeleiding waaronder een yogacruise, een relaxcruise (inclusief massages en schoonheidsbehandelingen), een naturistencruise en een zogenoemde detoxcruise waarbij een compleet wellnessprogramma en modderbaden zijn inbegrepen. Voor de kleine zeilers heeft ZonnigZeilen een speciale kidscruise.

Met Offshore Yacht Charter aan boord van zeiljacht Cherokee maakt u prachtigste zeilreizen langs Schotland en Ierland. Bor Zeilreizen zet komend jaar liever in op Noorse nautische avonturen. Denk daarbij aan actieve zeil- en wandelreizen in het Noors Arctisch gebied en met name Lofoten.
Gaat u voor pure luxe op het water? Dan staan Captain Adriaan en Cook Sandra voor je klaar op de Simmertime, een Beneteau Oceanis 46. Aan boord word u verwend met culinaire gerechten van lokale ingrediënten die het land en de zee te bieden hebben. In de winter varen ze bij de Canarische Eilanden en in de zomer bij de Balearen.

Last modified: 8 januari 2015
Sluiten