Actueel, Nieuws

Zeilen.nl vernieuwd, forum bijna klaar

12:16

Beste bezoeker en gebruiker van het forum…Forum Zeilen

Beste bezoeker en gebruiker van het forum,

De website van Zeilen.nl is vernieuwd. Ook hebben we van de gelegenheid gebruikt gemaakt om het forum onder de loep te nemen. We hebben in samenwerking met Watersport.nl één nieuw forum ontwikkeld waar alle watersportliefhebbers van harte welkom zijn. Met het nieuwe forum willen we een podium creëren waarop nog meer kennis kan worden gedeeld en waarbij gebruikers de juiste ‘forumtools’ ter beschikking hebben. We hebben gebruik gemaakt van de populaire forumsoftware van PHPBB. 

Vorige week waren we echter gedwongen om het oude Watersport.nl forum direct offline te halen op basis van ernstige beveiligingsrisico’s. Hierdoor hebben we helaas niet alle leden kunnen informeren over de naderende samenwerking. We hopen alsnog op uw begrip.

Alle feedback van het nieuwe forum en de website is van harte welkom. Graag horen we hoe we het forum nog beter kunnen maken. Voor de aanvang van het nieuwe vaarseizoen willen een ideaal forum hebben met discussies die voor iedere watersportliefhebber interessant zijn.

Bedankt voor uw geduld en vriendelijke groet,

Redactie Zeilen

Last modified: 2 januari 2012
Sluiten