Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

Zeilen gaat door

09:36

Beeld voorwoord 12-2013In oktober trok de eerste zware herfststorm over het noordwesten van Europa. Overlast 
en forse schade waren het gevolg. Nog maar nauwelijks was de wind afgenomen of mediabedrijf Sanoma, onder andere uitgever van Zeilen, zorgde voor een nieuwe storm met zware windstoten. Op een vroege donderdagochtend vernamen personeel en publiek het nieuws over een ingrijpende reorganisatie.

Ook Zeilen krijgt daarmee te maken. Onze titel en de aanpalende activiteiten behoren namelijk niet langer tot de kroonjuwelen van het bedrijf. Vanaf nu liggen de Zeilen-parels in de etalage en zullen ze, net als ruim dertig andere bladen, van eigenaar wisselen.

We krijgen dus een ander onderkomen, alleen weten we nog niet wat het nieuwe adres is. Heeft dat ingrijpende gevolgen? Nee. We pakken straks de verhuisdozen in om ze straks elders weer uit te pakken. Ondertussen gaat het werk gewoon door, blijft Zeilen verschijnen en kunt u dagelijks het laatste zeilnieuws lezen op onze 
website. En hebt u suggesties, wilt u berichten uitwisselen met medezeilers of hebt u een interessant discussiepunt? Dan ontmoeten we u graag op Facebook, Twitter of LinkedIn.

Ook hebben we nieuwe projecten voor u in petto. Zo is de digitale versie van Zeilen, met een aantal extra’s, nu gratis beschikbaar voor onze abonnees. Aan een Android-versie naast die voor de iPad wordt hard gewerkt. Waar u ook bent, u hoeft Zeilen niet te missen. Veranderingen staan ook op stapel rondom ons forum. Dit platform voldoet niet meer aan de wensen van de gebruikers en dus is er reden voor iets geheel nieuws. Daar werken we aan en op korte termijn zult u daar meer over vernemen.

Verder verschijnen er binnenkort digitale specials, waarin we bijvoorbeeld alle informatie bundelen over een bepaald vaargebied, over technische onderwerpen of vaartesten. Tot slot zullen we ook grenzen overschrijden met digitale publicaties in het Engels. U ziet, we hebben de storm doorstaan, moesten scherp aan de wind zeilen, maar we liggen nog helemaal op koers.

Cees van Dijk
Hoofdredacteur

Last modified: 21 november 2013
Sluiten