Actueel, Nieuws

Zaterdag Dag van de Watersport

09:37

Zaterdag is het in Nederland groot feest op het water. Ter ere van het 125-jarig bestaan van het Watersportverbond vindt de Dag van de Watersport plaats. Het doel is om de watersport te vieren, met jong en oud, verenigingsleden en niet-verenigingsleden en met top- en breedtesporters.

Meer dan honderd verenigingen doen mee aan de Dag van de Watersport, elk op hun eigen manier. “We hebben al veel leuke programma’s mogen ontvangen”, vertelt Maurice Leeser, directeur van het Watersportverbond. “De activiteiten variëren van het organiseren van clinics, puzzeltochten en rondleidingen tot sfeerimpressies en demonstraties. Het is fantastisch om te zien dat iedereen zich zo inzet om er een succesvolle en leuke dag van te maken en dat waarderen we enorm. Op die manier maakt Nederland kennis met de watersport en kunnen we ze vervolgens opstapmogelijkheden bieden.”

Het volledige programma en de deelnemende verenigingen kunt u hier vinden.

Opening Dag van de Watersport

Op zaterdag 6 juni wordt de Dag van de Watersport bij Windsurf vereniging Delft Plané geopend. Windsurf vereniging Delft Plané viert naast het 125-jarig jubileum ook het 40- jarig jubileum van hun vereniging.

 

Last modified: 8 juni 2015
Sluiten