Nieuws

Yvonne Bleijze krijgt sleutel Holland House

11:08

P-J Postma overhandigd sleutel HHH aan Yvonne Bleijze-klein

Zeiler Pieter-Jan Postma overhandigde vrijdagavond in Friesland de gouden sleutel van het Holland Heineken House aan zijn favoriete vrijwilliger. Yvonne Bleijze uit Leeuwarden van het Watersportverbond is één van de 40 vrijwilligers van sportclubs die voor zichzelf en een introducé een reis krijgt naar de Olympische Spelen en het Holland Heineken House in Londen.

Zeiler Pieter-Jan Postma overhandigde vrijdagavond in Friesland de gouden sleutel van het Holland Heineken House aan zijn favoriete vrijwilliger. Yvonne Bleijze uit Leeuwarden van het Watersportverbond is één van de 40 vrijwilligers van sportclubs die voor zichzelf en een introducé een reis krijgt naar de Olympische Spelen en het Holland Heineken House in Londen.P-J Postma overhandigd sleutel HHH aan Yvonne Bleijze-klein

Vrijwilligers
Met de campagne ‘Die is goud waard’ zetten sporters van Olympic Team Netherlands samen met NOC*NSF en Holland Heineken House vrijwilligers in het zonnetje. Een persoonlijk en sympathiek gebaar naar de vele vrijwilligers die zich achter de schermen met hart en ziel inzetten voor hun sportclub.

Goud waard
“Toen mij gevraagd werd mijn favoriete vrijwilliger uit te kiezen, hoefde ik niet lang na te denken. Yvonne was er op de momenten dat ik het nodig had in mijn carrière. Ze heeft mij gestimuleerd door het initiatief te nemen mij te steunen. Ik waardeer haar inzet heel erg, en ik hoop dat dit voor haar een stimulans is om door te gaan. Yvonne is ook iemand die de energie die ze van deze prijs krijgt zal verspreiden, dat vind ik ook heel belangrijk! Ze is echt goud waard voor het Watersportverbond.”, vertelt Pieter-Jan Postma.

Holland Heineken House
“Zij staat bovendien symbool voor alle sportvrijwilligers in ons land. Mensen die van grote betekenis zijn voor de sportbeoefening in Nederland. Ik vind het dan ook geweldig dat ik iets terug kan doen voor de vrijwilligers en dat NOC*NSF en Holland Heineken House met deze campagne een eerbetoon brengen aan deze fantastische mensen.”

Olympische sportwedstrijd
Yvonne Bleijze gaat samen met een introducé naar Londen en bezoekt daar naast het Holland Heineken House ook een Olympische sportwedstrijd. “Als vrijwilliger ben je actief omdat je er zelf een goed gevoel van krijgt, maar ook iemand anders er mee ontzettende mee helpt. Dit is voor mij een mooie blijk van waardering, ik kijk ernaar uit om naar Londen te mogen dankzij deze campagne!”, aldus Bleijze.

Reis naar Londen
In totaal gaan 40 Olympische sporters het land in om zijn of haar favoriete sportvrijwilliger te verrassen met een reis naar Londen tijdens de Olympische Spelen. NOC*NSF en het Holland Heineken House gebruiken een deel van de kaartverkoopopbrengst van het Holland Heineken House om deze campagne te financieren.

Bron: www.watersportverbond.nl

Last modified: 23 april 2012
Sluiten