Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

Win een Volvo Ocean Race Captain’s brunch

16:35

image-2015-01-30 kleinNiets leuker dan met andere zeilers terugblikken op de start van de vierde etappe van de Volvo Ocean Race. Dat kan zondag in Den Haag. Het Worldhotel Bel Air, in juni tijdens de pitstop in Scheveningen gastheer van de Volvo Ocean Race teams, organiseert op 8 februari een Captain’s Brunch.

Het Bel Air stelt lezers van tijdschrift Zeilen en bezoekers van onze website (www.zeilen.nl) in de gelegenheid als speciale gast de brunch bij te wonen. De hapjes en drankjes zijn in Chinese sfeer. Dit omdat de Volvo vloot op zondag 8 februari ’s morgens vroeg vanuit Sanya vertrekt voor de vierde etappe naar Auckland.

Speciale reden

Heeft u een speciale reden waarom u bij de Captain’s Brunch wilt zijn of zou u graag iemand anders willen verrassen? Laat het ons weten. Stuur een mail naar info@zeilen.nl en beschrijf in maximaal 100 woorden uw motivatie. Uit de origineelste inzendingen zullen wij drie winnaars kiezen, die met twee personen mogen brunchen. Reageren kan tot en met a.s. vrijdag-6 februari-tot 10.00 uur.

Mocht u niet tot de winnaars behoren, geen probleem. U kunt voor eigen kosten ook zelf deelnemen aan de Volvo Ocean Race brunch.
Geïnteresseerden kunnen op 7 februari overnachten vanaf € 49,50 p.p. of de Captain’s brunch op 8 februari voor € 19,50 p.p. bijwonen door te reserveren via reservations@worldhotelbelair.com. Zie ook www.worldhotelbelair.com.

Worldhotel Bel Air Hotel Den Haag ligt in het mooie Statenkwartier naast het Catshuis, Gemeentemuseum en World Forum, met eenvoudige toegang tot de binnenstad van Den Haag, de Scheveningse haven en het strand.

Last modified: 6 februari 2015
Sluiten