Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

Watersportbeurs Rotterdam

08:45

Vaarschool Warekoers organiseert op zaterdag 24 maart een beurs over veiligheid en communicatie. De beurs vindt plaats op de Kop van Zuid in samenwerking met partners van de Varen doe je samen-campagne en de Port of Rotterdam. De locatie is Rijn-cruiseschip Horizon, dat afgemeerd ligt aan de Wilhelminapier.

Haven Rotterdam - ANP

Haven Rotterdam - ANP

Vaarschool Warekoers organiseert op zaterdag 24 maart een beurs over veiligheid en communicatie. De beurs vindt plaats op de Kop van Zuid in samenwerking met partners van de Varen doe je samen-campagne en de Port of Rotterdam. De locatie is het Rijn-cruiseschip Horizon, dat afgemeerd ligt aan de Wilhelminapier.

Reden voor de beurs is dat de grootste haven van Europa nog altijd veel watersporters aantrekt en het wederzijds begrip tussen beroeps- en pleziervaart door campagnes van Varen doe je samen en de Port of Rotterdam veel aandacht krijgt. Hierdoor verdient de Maasstad ook weer een watersportbeurs waar watersporters volop geïnformeerd kunnen worden hoe zij veilig en vlot door de havens kunnen varen.

Vertegenwoordigers van Brandweer Rotterdam-Rijnmond en Port of Rotterdam zijn op de Horizon om te vertellen over brandveiligheid aan boord van recreatievaartuigen. Vaarschool Warekoers doet dat over vaarbewijzen en het marifooncertificaat.

De beurs is geopend van 9.30 – 17.00 uur en de toegangsprijs bedraagt 4,00 euro.

Last modified: 2 maart 2012
Sluiten