Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

Valk Talentenjacht beschikbaar voor nieuwe talenten

12:33

De Valk klasse-organisatie stelt de wedstrijdboot Talentenjacht beschikbaar voor twee nieuwe talenten. Hierdoor kunnen zij een jaar lang het wedstrijdzeilen in een Valk ervaren.

Wedstrijdvalk
Het gaat hierbij niet om de welbekende polyvalk, maar om een wedstrijdvalk. De boot is voorzien van een spinnaker en trapeze, komt snel in planee en is snel wendbaar. Dit maakt de Valk bij zowel licht als zwaar weer een snelle boot. De klasse-organisatie stelt deze Valk elk jaar beschikbaar voor een team zodat zij kunnen groeien in de wedstrijdsport en in deze klasse. Het is de bedoeling dat het team deelneemt aan de wedstrijden die georganiseerd worden in West- en Noord-Nederland.

Ervaring
Voor het seizoen in 2013 is de klasse-organisatie nu op zoek naar een nieuw getalenteerd en gemotiveerd team. Om in aanmerking te komen voor deze boot dient het team ervaring met wedstrijdzeilen te hebben, maar niet in de mogelijkheid te zijn zelf aan een boot te komen. Voor het gebruik van de boot dient een eigen bijdrage van €500,- betaald te worden. Indien het team binnen twee jaar na het einde van het traject zelf een boot koopt, krijgt het team dit bedrag weer terug. Hiermee wordt het team gestimuleerd in de Valkklasse te blijven varen en zorgt de klasse voor nieuwe aanwas.

Kijk voor meer informatie over de klasseboot en aanmelden voor dit traject op www.valkenklasse.nl/index.php/item/talenten-2013-gezocht.

Last modified: 14 december 2012
Sluiten