Nieuws

Team Hessels leidt in Miami

Terwijl Nederland huivert voor het weeralarm wordt er in Miami druk gezeild. Daar is een internationaal evenement voor olympische en paralympische klassen, de Rolex Miami OCR, met 503 zeilers uit 39 landen. Na twee wedstrijddagen leidt het team Hessels het klassement in de Sonar-klasse. Udo Hessels, Mischa Rossen en Marcel van de Veen, de regerend wereldkampioenen, hebben een serie van 3-1-6-2-8 (20 punten).

10:12

Terwijl Nederland huivert voor het weeralarm wordt er in Miami druk gezeild. Daar is een internationaal evenement voor olympische en paralympische klassen, de Rolex Miami OCR. Na twee wedstrijddagen leidt het team Hessels het klassement in de Sonar-klasse. Udo Hessels, Mischa Rossen en Marcel van de Veen, de regerend wereldkampioenen, hebben een serie van 3-1-6-2-8 (20 punten).


Thierry Schmieter is 8 ste in de 2.4 Meter-klasse.
In de Star staan Mark Neeleman en Peter van Niekerk op een voorlopige 6de plaats (6-1-29-16). Zij draaien mee in de kopgroep met zwaargewichten als Mark Reynolds, Colin Beashel en Paul Cayard. Het team Marc Blees/Joost Houweling staat 51 ste.
Ook aanwezig in Miami is het Tornado-team Mitch Booth/Herbert Dercksen. Zij bezetten de 9de plaats, na een te vroege start in race 2. Hun serie: 2-ocs-1-6-4.

Last modified: 30 januari 2004
Sluiten