Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

Sunsail opent nieuwe basis in St. Lucia

11:36

Sunsail opent op het onder Martinique liggende eiland St. Lucia, een nieuwe basis. De nieuwe basis in Margiot Bay is een goede toegangspoort om naar de bestemmingen in de Bovenwindse Eilanden te zeilen en deze te ontdekken.

St. Lucia

St. Lucia - marigot

Vanaf St. Lucia zijn de noordelijk gelegen eilanden Martinique en Guadeloupe en de zuidelijke eilanden St. Vincent en de Grenadines goed te bereiken. De weelderige vulkanische eilanden met gouden zandstranden bieden prachtige uitzichten en genoeg mogelijkheden voor avontuur en ontspanning.

Sunsail: Ongerept, romantisch en gastvrij; St Lucia biedt de perfecte ontsnapping voor ervaren zeilers. Gasten kunnen de schilderachtige stadjes gaan verkennen, dineren in restaurants aan het strand, snorkelend de riffen bezichtigen of genieten van het uitzicht vanaf de top van Gros Piton. Voor de avontuurlijkere mensen biedt St. Lucia tramritjes door het regenwoud, tokkelen met de Pitons op de achtergrond, modderbaden onder de zwavelbronnen of rum tochten door de valleien.

Zeilvakanties

Voor St. Lucia zijn verschillende zeilvakanties te boeken, bij Sunsail kunt u kiezen voor zelfstandig zeilen en flottieljes. Voor meer informatie kunt u kijken op www.sunsail.nl

Foto: The Telegraph

Last modified: 2 augustus 2013
Sluiten