Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

Succesvolle nieuwe koers Belgian Boat Show

13:41

De 25e editie van Belgian Boat Show was in vele opzichten anders dan alle voorgaande.

De 25e editie van Belgian Boat Show was in vele opzichten anders dan alle voorgaande. De organisatie verplaatste de show naar andere hallen binnen het Flanders expo complex, zorgde voor een aanbod van beginner tot gevorderde en wist met diverse acties en evenementen het belevingsgehalte van de beurs aanzienlijk aan te zwengelen.

De gerichte communicatiecampagne, leidde tot 30.000 bezoekers, een stijging van 20% ten opzichte van vorig jaar, aldus de organisatie.

Overstagmanoeuvre

Zowel qua themaopbouw, bezoekersparcours en actieve belevingsaccenten was dit voor de bezoekers en de deelnemers een heel andere Belgian Boat Show. Door de nieuwe hallenindeling was het voor de bezoeker makkelijker om nieuwe exposanten, nieuwe producten of diensten te ontdekken. Hiermee kwam een niet onbelangrijk aspect van de watersport corebusiness in België meer onder de aandacht: servicebedrijven, watertoerisme, talloze kleinhandels en installateurs die de vloot van bestaande jachten voortdurend verfraaien met nieuwe nautische snufjes.

De volgende Belgian Boat Show vindt plaats van 8 tot en met 10 en van 14 tot en met 16 februari 2014 in Flanders expo, Gent.

Sfeerbeelden Belgian Boat Show 2013

http://www.belgianboatshow.be/

Last modified: 21 februari 2013
Sluiten