Nieuws

Stamm in een zetel naar de finish

Ook de allerlaatste 1500 mijl van Around Alone 2002-03 wordt de deelnemers weinig rust gegunt. Simone Bianchetti met Tiscali, moest het afgelopen etmaal een aantal malen naar de top van de mast klimmen nadat een deel van de mastrail was losgekomen. Tot dat moment lag Bianchetti tweede in de etappe. Meer zorgen zal hij zich echter maken om zijn derde plek in het totaalklassement...

10:29

Ook de allerlaatste 1500 mijl van Around Alone 2002-03 wordt de deelnemers weinig rust gegunt. Simone Bianchetti met Tiscali, moest het afgelopen etmaal een aantal malen naar de top van de mast klimmen nadat een deel van de mastrail was losgekomen. Tot dat moment lag Bianchetti tweede in de etappe. Meer zorgen zal hij zich echter maken om zijn derde plek in het totaalklassement. Zijn concurrent voor een podiumplaats is Emma Richards die verder naar het oosten de achtervolging heeft ingezet en daar ideale omstandigheden treft.

 

Koploper Bernard Stamm etaleert ook tijdens de laatste etappe zijn overmacht. Hij heeft een voorsprong van 1200 mijl op zijn naaste belagers. De finish van Stamm wordt rond 29 april verwacht.

 

De tussenstand in de 5e etappe Klasse – Open 60s

1. Bobst Group, Bernard Stamm, 1490 nm te gaan

2. Tiscali, Simone Bianchetti, 227 nm achterstand

3. Ocean Planet, Bruce Schwab, 370 nm achterstand

4. Solidaires, Thierry Dubois, 401 nm achterstand

5. Pindar, Emma Richards, 460 nm achterstand

Last modified: 24 april 2003
Sluiten