Nieuws

Sail zoekt vrijwilligers

12:42

image-klein
De organisatie van SAIL is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die met liefde alle zeilen bijzetten om de bezoeker te laten genieten van SAIL Amsterdam 2015. Vrijwilligers zijn onmisbaar voor SAIL en spelen een belangrijke rol voor, tijdens en na het evenement.
Werken bij SAIL Amsterdam 2015 betekent werken voor een uniek grootschalig event. Het grootste, gratis publieksevenement van Nederland. Dat zowel nationaal als internationaal tot de verbeelding spreekt. De indrukwekkende Tall Ships vertellen de inspirerende verhalen van ons verleden. Over onze unieke geschiedenis van zeehelden en internationale handel. Maar deze editie van SAIL zal meer dan ooit ook de verbinding met de toekomst leggen. Wat kunnen we leren van dat succesvolle verleden, welke lessen leert dat ons voor de toekomst? SAIL Amsterdam 2015 wordt groter en mooier dan de vorige edities met theater en spektakel op het water. Een evenement dat zijn weerga niet kent, het grootste nautische evenement in Nederland.
We zijn op zoek naar de 500 meest enthousiaste vrijwilligers om van SAIL Amsterdam 2015 een groot succes te maken. Meer informatie op www.sail.nl en via www.sail.nl/aanmeldenvrijwilligers kunnen vrijwilligers zich aanmelden.

Last modified: 20 november 2014
Sluiten