Nieuws

Rondje om de boeien

Er is meer bekend geworden over het wedstrijdje rond de boeien voor Volvo Ocean Racers voor de kust van Hoek van Holland. De snelste amateur rond dezelfde boeien wint een reis naar de finish in St. Petersburg.

15:39

Het evenement heeft de naam Delta Lloyd Gate Race gekregen. Op 9 juni varen de Volvo Ocean Racers een wedstrijdje rond twee boeien, onderweg van het Ierse Galway naar Göteborg in Zweden. De boeien liggen ongeveer drie mijl uit de kust van Hoek van Holland en de wedstrijd is dus, bij goed zicht, vanaf het strand te volgen. Daar komen bovendien grote schermen te staan, zodat de actie sowieso goed te volgen is. Ook zijn er verschillende walactiviteiten en een optreden van Ilse de Lange.

 

Delta Lloyd heeft een leuke wedstrijd aan het evenement verbonden. Degene die met zijn eigen boot het rondje rond de boeien het snelst doet, mag gratis naar de finish van de Volvo Ocean Race in St. Petersburg. De wedstrijd zal ook worden gezeild door een aantal leden van de olympische kernploeg. Aanmelden voor het rondje kan tot 26 mei aanstaande, via www.teamdeltalloyd.nl.

Last modified: 29 april 2009
Sluiten