Nieuws

Open dag Trailersailing

De Nederlandse Vereniging van Toerzeilers organiseert op 2 februari een open dag voor trailersailors. Ook niet-leden zijn welkom.

12:15

De commissie Trailersailing van de NVvT beschikt over veel kennis betreft het vervoeren van de trailerbare boot naar bereikbare bestemmingen in Europa en het zeilen buiten Nederland. U kunt er met alle vragen terecht over havens met hijs- en stallingfaciliteiten en technische aspecten. Er zijn veel leden aanwezig die in de meest uiteenlopende gebieden hebben gezeild. Op de open dag zijn er diverse lezingen. Onder meer over het zeilen vanuit Frankrijk langs baaien en havens van de Pyreneeën en de Costa Brava naar Barcelona, over trailersailing in Kroatië en bij Corsica met (kleine) kinderen. De commissie probeert een schets te maken van het ideale trailersailorjacht en inventariseert op de open dag de eisen, wensen en ervaringen van alle aanwezigen.

Meer informatie en aanmelden bij h.vander.meijden@toerzeilers.nl, 075-6426873. Locatie: Pim Jacobstheater, Harmonieplein 4, 3603 BM Maarssen. Aanvang 12.00 uur. Toegang is gratis.

Last modified: 7 januari 2008
Sluiten