Actueel, Nieuws

Open dag Regenboogklasse

08:47

Op zondag 13 september opent de nationale eenheidsklasse van de Regenbogen haar deuren voor jong en oud. Achterliggende gedachte bij het evenement, is het verlagen van de drempel daar waar het gaat om het bezit van en het zeilen in de Regenboog.

RegenboogklasseRegenboogklasse Voorzitter Frank Tol: “Op weg naar ons 100 jarig bestaan willen wij het dure en onbereikbare stigma van de Regenboog in het juiste perspectief zien te krijgen. De schepen zijn de laatste jaren al veel bereikbaarder geworden. Mede door een aantal maatschappen van vrienden die gezamenlijk Regenboog zijn gaan zeilen. De te koop staande ‘Bogen’ willen we etaleren en geïnteresseerde kopers laten varen op deze nieuwe en unieke locatie voor de klasse onder de rook van Amsterdam. Op die manier hopen we in 2017 de voltallige vloot op het water te krijgen en tegelijk nieuw en jong bloed binnen de muren van onze dynamische klasse”

De Watersportvereniging Ouderkerker Plas (WVOP) is de gastheer van het evenement. Naast het zeilen in de Regenboog zijn ook kinderen van harte welkom en kunnen zij onder professionele begeleiding hun eerste rondjes in de Optimist varen.

Voor meer informatie en inschrijvingen kunt u kijken op www.regenboogclub.com

Foto: Stijn Tettero

Last modified: 20 augustus 2015
Sluiten