Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

Nautischfonds Kankerpatiënten klaar voor vaarseizoen

10:35

Na een succesvol eerste vaarseizoen in 2013 verheugt het Nautischfonds Kankerpatiënten Nederland (NKN) zich op de zomer van 2014. De organisatie opent haar vaarseizoen op 3 mei met een groepsvaartocht bij het Nautisch Kwartier te Huizen.

Opening 

botter hz45 voor NKNHet NKN-Seizoen wordt geopend met de NKN-GroepsVaartocht met cliënten van het Inloophuis Viore te Hilversum. De opening is bij Hotel Fletcher, waar wethouder mevrouw Janny Bakker- Klein de picknickmand aan boord zet van de botter HZ45 en de trossen losgooit. De cliënten worden uitgezwaaid door genodigden uit de gezondheidszorg, watersportbranche en anderen die het Nautischfonds een warm hart toedragen.

Vaartochten

In 2013 heeft het Nautischfonds haar eerste NKN-Vaarseizoen gehouden, waarin circa driehonderd cliënten zijn uitgenodigd voor een dagje uitwaaien. In 2014 verwacht de Stichting circa zevenhonderd cliënten te begroeten. Dit jaar heeft het Nautischfonds een NKN-Haventeam die de vaartochten in de regio organiseert en faciliteert.

Op het Gooimeer zijn enkele NKN-GroepsVaartochten en tijdens het Huizer Haven Festival op 20 september ontvangt het Nautischfonds circa honderdvijftig cliënten om mee te varen op klassieke schepen. Tijdens het Huizer Haven Festival organiseert het Nautischfonds ook een NKN-VlottenRace tussen regionale bedrijven. Inmiddels zijn er vijf inschrijvingen en er is gelegenheid voor circa tien bedrijven. Voor meer informatie kunt u kijken op www.nautischfonds.nl/huizen

Last modified: 24 april 2014
Sluiten