Nieuws

Lelystad ondersteunt Batavia Stad NK Match Racing

14:13

Lelystad ondersteunt het open Nederlands Kampioenschap Match Racing (‘Batavia Stad NK Match Racing’) dat van 20 t/m 22 april 2012 plaats vindt in Lelystad op het Markermeer.

Het Batavia Stad NK Match Racing is een officieel door het Watersportverbond erkend Open Nederlands Kampioenschap. Match racen is een van de meest spannende en publieksvriendelijke vormen van zeilwedstrijden. “Binnen de ambitie om van Lelystad het belangrijkste maritieme evenementencentrum voor nationale en internationale wedstrijden en events te maken, wordt er actief gezocht naar belangrijke nationale en internationale watersport events. Dit spektakel past dan ook precies in die doelstelling.

Eerder werd Batavia Stad Fashion Outlet al hoofdsponsor van het evenement, dat door het Lelystadse zeiltopsport bedrijf Team Heiner wordt georganiseerd. Lelystad heeft enorm veel te bieden op het gebied van watersport. Veel daarvan is nog onbekend bij de watersporters. Het Batavia Stad NK Match Racing is de uitgelezen mogelijkheid om Lelystad binnen deze wereld als wedstrijdplaats met
fantastisch wedstrijdwater te presenteren, alsmede als vaar- en toeristische bestemming.

Lelystad is een unieke vaarbestemming. Niet alleen prachtige havens en uitgebreide voorzieningen zijn aantrekkelijke kwaliteiten voor watersportliefhebbers. Ook de toeristische recreatieve attracties en activiteiten maken Lelystad tot de ideale vakantiebestemming in eigen land. Lelystad is er trots op om gastheer te zijn van dit prachtige zeilevenement dat onder leiding staat van de
Lelystadse ambassadeur Roy Heiner.

Het wedstrijd weekend (20 t/m 22 april) valt samen met de HISWA beurs, welke plaats vindt in de Bataviahaven. Het belooft een fantastisch weekend aan de Lelystadse kust te worden. Tijdens het Batavia Stad NK Match Racing worden de deelnemende boten voorzien van de logo’s van Lelystad, uiteraard naast de uitingen van hoofdsponsor Batavia Stad en andere sponsoren. Klik hier voor het ontwerp.

Bron: www.watersportverbond.nl

Last modified: 27 maart 2012
Sluiten