Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

Inschrijving Hooikistrace verlengd

16:11

Hooikist RaceDe Roei- en Zeilvereniging Naarden organiseert de Hooikist Race 2013 op het IJmeer als afsluiter van het seizoen. De Hooikist Race is een zeilwedstrijd bestaande uit twee up- en downwind races op het IJmeer tussen Pampushaven en Pampus.

Meer inschrijvingen

Inschrijving voor de seizoensluiter is open voor alle schepen, leden en niet leden van de vereniging. Bij een minimale deelname van vijf schepen per klasse starten de SW-klasse, ORC-klasse en de eenheidsklasse.

Tot nu toe hebben 25 boten zich ingeschreven, waarvan acht X-79’s die in een eigen eenheidsklasse varen. ‘Hoewel we nu al meer deelnemers hebben dan vorig jaar, zou het geweldig zijn om 30 boten of meer aan de start te krijgen. Daarom hebben we de inschrijfdatum iets uitgesteld’, aldus Floris Cornelissen van Roei & Zeilvereniging Naarden. Deelnemers kunnen zich tot 24 uur voor de start van het evenement inschrijven.

De eerste start is op zaterdag 14 september om 11.00 uur bij de Pampushaven. Voor meer informatie en inschrijven: www.rzvnaarden.nl

Last modified: 11 september 2013
Sluiten