Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

Informatiedag voor watersportondernemers

11:50

Stichting Watersport Recreatie Toerisme Nederland (SWRTN) organiseert een gratis informatiemiddag op rondvaartboot Westerpoort in Lemmer voor ondernemers in watersport, recreatie en toeristische sector. De informatiedag is op woensdag 25 juni.

Luchtfoto HindeloopenSWRTN organiseert deze middag naar aanleiding van vragen en opmerkingen van geïnteresseerden over de precieze activiteiten van de nieuwe brancheorganisatie. Tijdens de informatiemiddag op 25 juni worden onduidelijkheden toegelicht en krijgen deelnemers de gelegenheid presentaties bij te wonen die voor essentieel belang zijn voor hun onderneming of organisatie.

De stichting

Stichting Watersport Recreatie Toerisme Nederland is een brancheorganisatie die de belangen van ondernemers in watersport, recreatie en toeristische sector behartigt en vertegenwoordigt. De stichting biedt brede en toegankelijke diensten en services aan ondernemers en particulieren die actief zijn in bovenstaande sectoren.

De kerntaken van de stichting zijn: belangenbehartiging, informatieverstrekking, financiële ondersteuning, dienstverlening en de stimulering van vernieuwing en innovatie in watersport, recreatie en toeristische sectoren. De informatiemiddag van 25 juni is bedoeld voor leden en toekomstige leden, pers en andere geïnteresseerden die meer informatie willen over wat de stichting voor hen zou kunnen betekenen.

Praktisch

De informatiemiddag is op woensdag 25 juni waarbij de rondvaartboot tussen 12.30 en 13.00 uur met belangstellenden vertrekt. Afvaart en terugkomst van de rondvaartboot Westerpoort is bij Rondvaartbedrijf van Dijk, Kortestreek 20 te Lemmer.

Aanmelden is verplicht, niet meer dan twee personen per onderneming en kan via info@swrtn.nl met vermelding van naam en telefoonnummer of via 06 – 23169199. Meer informatiekunt u vinden via www.swrtn.nl

Last modified: 18 juni 2014
Sluiten