Actueel, Nieuws

Hi-Tide Yachting distributeur van Fareast Yachts

06:39

Hi-Tide Yachting is per 1 januari 2016 de distributeur van Fareast Yachts in Nederland. Hi-Tide Yachting is een joint-venture tussen VMG Yachtbuilders te Enkhuizen en For Sail Yachting uit Marina Port Zélande te Ouddorp, om samen in heel Nederland te leveren.

Fareast Yachts biedt een scala aan zeiljachten. High Performance cruisers, racers (de R-series) en catamarans. Fareast Yachts bouwt al jaren Optimisten voor het wedstrijdzeilen. Ze leveren al sinds tijden aan Olympische en World Championship teams.

FAREAST28RSinds enige jaren werkt Fareast Yachts intensief en exclusief samen met het Nederlands/Zuid-Afrikaanse ontwerpbureau Simonis-Voogd Design. Het ontwerpbureau heeft een langdurige ervaring met het ontwerpen van snelle jachten. De geavanceerde en efficiënte bouwtechnieken van Fareast Yachts ontaarde daarmee in een bijzondere samenwerking, waar een complete lijn van transporteerbare kieljachten uit voortgekomen is.

Inmiddels is de FAREAST 28R in de Verenigde Staten ‘Sailing Yacht of the Year’ geworden. Niet alleen in z’n klasse, maar overall. De Fareast 28R is tevens genomineerd voor ‘European Yacht of the Year’. De winnaar wordt aanstaande zaterdag tijdens Boot Düsseldorf bekend gemaakt. Verder heeft ISAF de FAREAST 28R inmiddels erkend als eenheidsklasse.

Tijdens Boot Düsseldorf zal de FAREAST 23R worden gepresenteerd op stand D28 in hal 15 naast bekende modellen die er uiteraard ook te zien zullen zijn. Meer informatie op www.hitide.nl

 

Last modified: 17 maart 2016
Sluiten