Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

Superjacht Snow

11:25

De door Hakan Gursu ontworpen Snow is een buitengewoon 66-meter superjacht. Het Turkse ontwerpbureau Designnobis won met deze Snow in Milaan de Best Yacht Design of the year in A’ Design Award. Een combinatie van een modern design met een klassieke smaak. Snow is een echte retro schoener met een zeiloppervlakte van in totaal 2100 vierkante meter.

Innovatief design

Het schip heeft een innovatieve opvouwbare kiel. De diepgang met de kiel omhoog is 4,85 meter en 7,5-12,1 meter met de kiel omlaag. Ze heeft twee gelijke masten die onderaan splitsen en bevestigd zijn op de romp in plaats van in het midden van het schip. De splitsing in de masten moet door het gewicht dat nu naar de zijkant is verplaatst voor meer stabilisatie zorgen.

De verschillende lagen op het schip bieden volop ruimte voor opvarenden en voor luxe kamers met verschillende functies. Twee tender-boten zijn ingebed op de romp van het schip, om aan te landen en voor recreatieve activiteiten. De Snow is een luxueus zeiljacht met veel innovatieve snufjes, veel ruimte en beschikt volgens de ontwerper over goede zeileigenschappen.

 

 

 

Last modified: 28 augustus 2013
Sluiten