Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

Brochure voor boottoerist Leeuwarden en Grou

11:47

De nieuwe havenbrochure ligt weer in de Prinsentuin. De brochure is al vele jaren een groot succes onder boottoeristen die aanmeren in de Prinsentuin te Leeuwarden.

Prinsentuin Leeuwarden

Een paar jaar geleden is de havenbrochure ontwikkeld door Gemeente Leeuwarden en VVV Stadsregio Leeuwarden. Met de brochure willen zij de bootgasten te voorzien van praktische informatie over de jachthaven. De huidige brochure bevat daarnaast informatie over evenementen, bezienswaardigheden en een plattegrond zodat de toerist niks hoeft te missen van de culturele stad. Ook hebben ondernemers uit de binnenstad de kans gekregen om te participeren in de brochure met een kortingscoupon.

 

Havenbrochure Grou

Nieuw is de havenbrochure van Grou. Dit jaar is er namelijk voor gekozen om ook voor deze watersportplaats en nieuwe plaats binnen de gemeente een havenbrochure te ontwikkelen. Ieder jaar meren hier vele boottoeristen aan en mag een havenbrochure volgens de ontwikkelaars ook hier niet ontbreken. De inhoud van de brochure is vergelijkbaar met die van Leeuwarden, aangevuld met tips over uitjes in de omgeving.

De havenmeesters zijn dagelijks aanwezig om de brochures uit te delen aan nieuwe gasten. Tevens is de brochure af te halen in het havenkantoor. Daarnaast staat de brochure in folderdisplays bij ondernemers in Leeuwarden, Grou en omgeving. De brochures zijn ook bij VVV Leeuwarden en het Toeristische Informatie Punt in Grou te vinden.

Foto: Leeuwarden Bruist

Last modified: 3 juni 2014
Sluiten