Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

Drijvende steigers in Wittdün

09:34

Drijvende steigers op Wittdun

Drijvende steigers op WittdunIn het artikel van Rene Vleut over Wittdün op Amrum in Zeilen 7 staat dat er nog geen drijvende steigers in die haven zijn. De Duitsers hebben dit voorjaar daar wel in voorzien.Drijvende steigers op WittdunIn het artikel van Rene Vleut over Wittdün op Amrum in Zeilen 7 staat dat er nog geen drijvende steigers in die haven zijn. De Duitsers hebben dit voorjaar daar wel in voorzien.

Droombestemmingen
In de onlangs verschenen editie van Zeilen  staan vier bijzondere bestemmingen beschreven. Het artikel over ‘De vergeten Waddeneilanden’ beschrijft ook de haven van Wittdün op Amrum. René Vleut schrijft daar dat in die haven geen drijvende steigers zijn.

Meteen reageerde Frank Blok van de Altea op de website van ZeilNoord, want de Duitse beheerders van de haven hebben de nieuwe drijvende steigers zojuist neergelegd. René Vleut paste meteen de tekst in zijn e-boek ‘Noorwegen, de lange weg’ aan.

Meer informatie over de tocht naar de zuidkust van Noorwegen via de Deense- en Duitse kust vindt u in René’s e-boek: http://tinyurl.com/6sjfnq9

Bom op Helgoland
Ook interessant voor Noordvaarders het bericht dat de haven van Helgoland mogelijk ontruimd moet worden als gevolg van bomopruimingswerk.  Zie http://tinyurl.com/6lmw373

Last modified: 25 juni 2012
Sluiten