Actueel, Nieuws

Doublehanded zeilwedstrijd 40 mijl van Bru

08:57

Op 30 mei 2015 staat de 8e editie van de Elkor 40 mijl van Bru op het programma. De doublehanded zeilwedstrijd start traditiegetrouw voor de Jachthaven Bruinisse op het Grevelingenmeer.

40 mijl van Bru Dit jaar is er, net als voorgaande edities, plaats voor 175 doublehanded teams. De 40 mijl van Bru is een uitdaging voor de toerzeilers, maar ook zeker voor wedstrijdzeilers. Deelnemers zeilen in de ongemeten klasse, de ORC-wedstrijdklasse, één van de eenheidsklasses of voor een plaats in de doublehanded competitie via de IRC-klasse.

Naast de wedstrijden op het Grevelingenmeer is er veel gezelligheid op de kant. De Jachthaven Bruinisse zorgt voor een ligplaats van vrijdag 29 mei tot en met zondag 31 mei 2015. Op vrijdagavond start de aanmelding, zaterdagochtend krijgen de deelnemers tijdens het palaver koffie en een Zeeuwse bolus, daarna kan de wedstrijd van start. Na een sportieve dag op het water is het tijd voor het uitgebreide buffet, de prijsuitreiking en een feestavond met livemuziek. 

Voor inschrijven en meer informatie kijkt u op www.40mijlvanbru.nl

 

Foto Dick van der Veer

Last modified: 17 maart 2016
Sluiten