Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

Coldhanded Cup voor de winterzeilers

13:42

De Coldhanded Cup is een competitie met zes wedstrijddagen voor zeilers die niet bang zijn voor kou. De wedstrijdserie is vanuit Lelystad en geeft zeilers de mogelijkheid om gedurende de winter actief op het water te zijn. Deelname is mogelijk voor zowel fully-crewed en doublehanded bemanningen. Per wedstrijddag worden 1 tot 3 wedstrijden gevaren in ORC/IRC en open klassen.

Twee havens

Coldhanded Cup

Voor de editie van 2013-2014 is besloten om twee startplaatsen te realiseren. Dit besluit is genomen om deelnemers tegemoet te komen die voorheen een langer stuk naar het startgebied moesten varen. De nieuwe opzet is dat de wedstrijd driemaal ten noorden van de Houtribdijk start en driemaal ten zuiden van de dijk. Ten noorden van de dijk is de start vanuit de Houtribhaven en ten zuiden van de dijk in Lelystad-haven.

De wedstrijdorganisatie krijgt tijdens de Coldhanded Cup assistentie op het startschip vanuit Watersport Vereniging Lelystad en Watersport Vereniging Lelystadhaven. Vooraangaand aan de start en na afloop zijn deelnemers welkom bij de desbetreffende verenigingen.

Coldhanded CupWedstrijddata

 

Datum Locatie
26 oktober Zuid, start WSVLH
23 november Noord, start WVL
14 december Zuid, start WSVLH
25 januari Noord, start WVL
1 maart Noord, start WVL
29 maart Zuid, start WSVLH

 

Voor meer informatie over de wedstrijd en om u in te schrijven kunt u kijken op Coldhanded Cup 

Last modified: 30 september 2013
Sluiten