Nieuws

Brons voor Temenos 2

Gisteren is ook Temenos 2 over de finish van de Barcelona World Race gegaan. In 98 dagen, 7 uren, 9 minuten en 10 seconden staan ze derde achter Paprec-Virbac 2 en Hugo Boss.

16:21

Het was nog een spannende strijd om de laatste plaats op het podium. Ook Mutua Madrileña ging voor de derde plek. Maar met een gemiddelde snelheid van 10,46 knoop deed het Frans-Zwitserse koppel het beter.

Snel naar huis
In het negende stadium kwam Temenos 2 er zelfs als beste uit. Zij voeren de afstand tussen Fernando de Noronha en de Straat van Gibraltar in 2 dagen, 16 dagen, 39 minuten en 10 seconden en lieten daarmee Hugo Boss en Paprec-Virbac achter zich.

Mutua Madrileña
Vandaag wordt Mutua Madrileña in Barcelona vewacht. Zij varen met een gemiddelde van veertien knoop en worden rond 18:00 uur GMT bij de finish verwacht. Pachi Rivero: "We denken aan niets anders dan op de boot en onszelf passen en dan gaan we beginnen met denken aan de aankomst."

Educaçion sin Fronteras
Ook Albert Bargués kijkt uit naar huis. Hij vaart samen met Servane Escoffier aan boord van Educaçion sin Fronteras op ter breedte van de Kanarische Eilanden. De Spanjaarden hebben nog een week voor de boeg.

Last modified: 18 februari 2008
Sluiten