Actueel, Nieuws

Blue Peter Watersport neemt Vrolijk Uitgeest over

12:58

Per 1 januari 2015 wordt de watersportwinkel Vrolijk Watersport Uitgeest overgenomen door Bart Prins. Alle activiteiten worden voortgezet onder de naam Blue Peter Watersport.

Bluepeter - Vrolijk

Focus Vrolijk in Scheveningen

De huidige eigenaren van Vrolijk Watersport Uitgeest gaan hun aandacht richten op de vestiging van Vrolijk Watersport in Scheveningen, maar blijven voorlopig een aantal dagen per week assisteren in Uitgeest. De nieuwe eigenaar is ruim tien jaar werkzaam binnen de watersportindustrie; eerst als flottieljeschipper en assistent basismanager in Griekenland en na terugkomst in Nederland als technisch verkoper in de watersportdetailhandel.

“Van jongs af aan ben ik al actief als watersporter. Jaren geleden vond ik het al geweldig om van mijn hobby mijn beroep te maken. Nu, met deze stap naar een eigen watersportwinkel, wordt dat gevoel alleen maar mooier. De watersportbranche is een erg diverse branche. De meeste mensen waarmee je in contact komt zijn bezig met hun hobby en daarom vaak goed gehumeurd. Dit alles maakt het ondernemen in de watersport tot de ultieme uitdaging.”

Last modified: 29 oktober 2014
Sluiten