Actueel, Nieuws

Ben Rutte nieuwe hoofdredacteur Zeilen

11:00

Wij verwelkomen Ben Rutte per 15 juli als de nieuwe hoofdredacteur van Zeilen. Hij wordt verantwoordelijk voor de redactionele koers en zal de ambities van Zeilen-uitgever New Skool Media in de watersportbranche mede vormgeven.

Ben RutteRutte werkte de afgelopen jaren als uitgever van het nautische boekenfonds Hollandia, zeilde rond de wereld, schreef als freelancer diverse verhalen voor onder andere Zeilen en bekleedde eerder diverse uitgeeffuncties binnen Sanoma.

Over zijn motivatie voor deze uitdaging is hij helder: “Zeilen is een instituut waarmee ik, en vele zeilers met mij zijn opgegroeid. Het is een droombaan om samen met het huidige team Zeilen te gaan terugbrengen naar waar het hoort: aan boord van elke zeilboot. Met verrassende, relevante en sprankelende content en meer diepgang, zowel in print als digitaal.”

Over Zeilen

Zeilen bestaat al meer dan 30 jaar en biedt informatie in print en online via www.zeilen.nl, Facebook, Twitter, YouTube en Instagram over alle onderwerpen die de startende en geoefende zeiler interesseert. Het is een platform en tijdschrift ‘voor zeilers, door zeilers’ met inspiratie, informatie en producten voor een optimale uitoefening van de zeilsport.

Over New Skool Media

New Skool Media is één van de grootste multimediale uitgeverijen van Nederland. Het portfolio bestaat uit 22 nationaal bekende titels, waaronder: Fiets, Vorsten, Truckstar, Seasons, Home & Garden, KIJK, delicious. en natuurlijk Zeilen. New Skool Media beschikt over platformen voor haar specifieke doelgroepen om klanten en partners optimaal te kunnen bedienen met de mediumtypen print, online, mobile, events en e-commerce producten. Daarnaast ontwikkelt New Skool Media ook nieuwe innovatieve formats rondom haar merken.

 

Tags: Last modified: 12 juni 2015
Sluiten