Actueel, Nieuws, Wedstrijden, Zeilen nieuws

Bekking tevreden over trainingsperiode

14:07

Het eerste gedeelte van de training van Team Brunel zit erop. Het team heeft de afgelopen twee weken in verschillende opstellingen getraind, de prestaties van de boot getest en ook die van de bemanning. Volgens schipper Bouwe Bekking met een goed resultaat tot nu toe.

Blij met resultaten

Team BrunelHet team komt terug aan wal in Lanzarote na de laatste training en schipper Bekking start met de evaluatie. “Ik ben erg blij met de resultaten tot nu toe. We kunnen terugkijken op een periode zonder blessures en we hebben geen grote ongelukken gehad. De boot doet het goed en is in goede staat.” Aldus Bekking. In de laatste twee weken van training heeft het team meer vertrouwen in elkaar gekregen. De samenwerking verloopt steeds beter, ondanks dat een drietal nog niet zeker is van een plek aan boord tijdens de race.

De komende weken ziet het er anders uit voor het team. Bouwe Bekking, Jens Dolmer en Gerd Jan Poortman vliegen naar het Caribische gebied voor twee regatta’s. De drie nemen deel aan de wedstrijden om het ritme van het wedstrijdzeilen op peil te houden.

 

Foto: Sander van der Borch

 

Last modified: 8 februari 2019
Sluiten