Actueel, Nieuws, Zeilen nieuws

Aanmeldingen Boot Holland lopen voorspoeding

14:17

De vooruitzichten op Boot Holland zijn erg positief. Ten opzichte van vorig jaar rond deze tijd zijn er reeds 40% meer aanmeldingen. Kijkend naar de Nederlandse en Duitse watersportbeurzen lijkt er een kleine stijging zijn als het gaat om het aantal inschrijvingen, maar daarnaast is er ook een toename in het aantal bezoekers. Of dit betekent dat de watersportbranche uit de crisis is durft Beursmanager Pieter Fokkema nog niet te zeggen. ‘We hebben steeds vastgehouden aan het concept van veel, heel veel boten met daaromheen een ruim assortiment toebehoren.  Zonder rare fratsen. Dat betaalt zich nu uit.” Aldus Fokkema.

Elektrisch Varen Paviljoen

Boot Holland

Terug van weggeweest is het elektrisch varen paviljoen. In samenwerking met de Provincie Friesland is een grote stand aanwezig met alles op het gebied van elektrisch varen. Tevens wordt als primeur een nieuw elektrisch aangedreven schip gepresenteerd.

Klassieke schepen

Op Boot Holland zijn de Rond- en Platbodems wederom goed vertegenwoordigd. Het Rond- en Platbodem paviljoen is in 2014 twee keer zo groot. Naast rond- en platbodems is er ruimte voor ander historisch erfgoed en klassieke schepen. Vanuit de laatste groep hebben zich tien booteigenaren aangemeld. Daarnaast hebben ruim vijftien bedrijven die verschillende expertises en ambachten vertegenwoordigen toegezegd.

Boot Holland 2014 is van 7 tot en met 12 februari in het WTC Expo in Leeuwarden. Meer informatie over de nautische beurs kunt u vinden op www.boot-holland.nl

Last modified: 23 november 2013
Sluiten