Actueel

Markerwaddenrally 2018: schrijf je nog snel in!

21:15

Volgend weekend, zaterdag 9 juni, gaat misschien wel de leukste zeilprestatietocht van Nederland van start: de Zeilen Markerwaddenrally! Wil jij ook meedoen? Er zijn nog maar een paar plekken vrij. Inschrijven kan tot en met morgen.

Het evenement wordt inmiddels voor de derde keer georganiseerd door watersportvereniging IJburg en Zeilen. Het doel is om de Markerwadden te ronden en weer te finishen ter hoogte van de startlijn. Er wordt gestart ten noordoosten van het Vuurtoreneiland in het IJmeer en de totale afstand is ongeveer 40 mijl. Als de weersomstandigheden tegenvallen, dan kan iedere deelnemer gedurende de tocht zélf besluiten om de vooraf bekendgemaakte verkorte afstand te varen.

Klik hier voor alle informatie over de tocht.

Klik op de afbeelding om je in te schrijven.

Oergezellige BBQ

Inschrijfgeld voor de Zeilen Markerwaddenrally gedraagt € 20 per deelnemende boot. Deelnemers kunnen van vrijdag 8 t/m zondag 10 juni gratis in de haven van WV IJburg overnachten. Speciaal voor de zeilers wordt er een barbecue georganiseerd op het terras van de H2IJ Jachtclub in de haven van IJburg. Laat bij je inschrijving weten of je deelneemt aan de barbecue + met hoeveel personen (de BBQ kost € 12,50 p.p.). De inschrijving is pas voltooid als het inschrijfgeld is overgemaakt op rekeningnummer: NL04 ABNA 0972892834 t.n.v. Watersportvereniging IJburg o.v.v “Inschrijving Zeilen Markerwaddenrally 2018″.

Schrijf je in

Klik hier om je direct in te schrijven. Voor vragen of problemen met het inschrijfformulier kun je een e-mail sturen naar: actie@wvijburg.nl

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Kijk dan op de evenementenpagina op Facebook. Geef bij de inschrijving een mobiel nummer door, want de belangrijkste communicatie rond de tocht loopt via een WhatsApp-groep.

Deelnemers nemen geheel voor eigen risico deel aan de prestatiezeiltocht. De leden van het organiserend comité van de Zeilen Markerwaddenrally, de leden van het bestuur en de betrokken commissieleden van W.V. IJburg, medewerkers van Zeilen en de leden van het zeilcomité accepteren geen enkele aansprakelijkheid voor materiële schade of persoonlijk letsel of dood veroorzaakt in samenhang met of voor, gedurende of na de prestatietocht.

Last modified: 31 mei 2018
Sluiten