Onderhoud & klussen

Verf als antifouling? Het kan anders!

Stel je vragen over Finsulate tijdens de webinar

17:11

Steeds meer zeilers stappen over van de giftige antifoulingverven naar duurzame alternatieven als Finsulate folie. Een langere levensduur en minder giftige stoffen in het water vormen de belangrijkste drijfveren.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met:

Zo ook voor de eigenaar van de Eau la la, een Hanse 348 uit 2018. In Zeilen #3 2021 vertelde hij meer over zijn drijfveren om voor Finsulate te kiezen en konden we mee kijken met de applicatie.

Stel je vragen over Finsulate tijdens de webinar

Wil je meer weten hoe het is vergaan met Eau la la de afgelopen anderhalf jaar? bezoek dan het webinar van Finsulate op 27 oktober. We vertellen je in een half uur meer over  onze milieuvriendelijke antifouling met veel ruimte voor vragen en we laten zien hoe Eau la la uit het water komt na anderhalf jaar varen. Schrijf je hier gratis in voor de webinar.

Finsulate is een wrap met kleine vezels die op het onderwaterschip wordt aangebracht. Door de structuur van deze wrap is het lastig voor het onderwaterleven om zich te hechten aan de romp. Finsulate is goed schoon te maken onder of boven water, gebruikt geen gif en gaat gegarandeerd 5 jaar mee.

Tags: Last modified: 5 oktober 2022
Sluiten