The Ocean Race

Volvo Ocean Race Festival mikt op breed publiek

08:46

De Volvo Ocean Race komt naar Nederland. Voor de eerste keer doet de lange en zware oceaanrace Den Haag aan. Het Volvo Ocean Race Festival is van 18 tot en met 20 juni 2015 en is gratis toegankelijk. De organisatie mikt op een zeer breed publiek van festival- tot zeilliefhebbers.

Volvo Ocean Race Festival

Luchtfoto ScheveningenDe Gemeente Den Haag nam samen met Team Brunel in 2014 het initiatief om de pit stop naar Nederland te halen. Vervolgens heeft de stichting North Sea Regatta de organisatie, financiering, operatie en promotie op zich genomen van het Volvo Ocean Race Festival. Het organisatiecomité richt zich op een breed publiek van festivalliefhebbers tot zeilliefhebbers. Het Volvo Ocean Race Festival is gratis toegankelijk, echter voor de concerten van Anouk, Di-rect, Golden Earring, Typhoon, Gers Pardoel, Nielson en Miss Montreal op vrijdag 19 en zaterdag 20 juni is een toegangskaartje verreist. De programmering voor donderdagavond 18 juni wordt later bekend gemaakt.

Veel belangstelling van bedrijfsleven

De organisatie heeft nu al enorme belangstelling van het bedrijfsleven voor de verschillende arrangementen op het festivalterrein. Op de speciale hospitalityschepen is al bijna geen beschikbaarheid meer. Ook de verkoop van losse kaarten voor de speciale hospitalitysuite verloopt boven verwachting.

Het resterende hospitality-aanbod is beschikbaar voor bedrijven en particulieren. Om aan de uiteenlopende wensen van het bedrijfsleven tegemoet te komen, heeft hospitalitypartner ATP Event Experts verschillende pakketten samengesteld, gebruik makend van de unieke experiencefaciliteiten van het Volvo Ocean Race Festival. De festiviteiten vinden plaats op het voormalige Norfolk-terrein bij het Zuiderstrand Theater. Een locatie die letterlijk aan de haven ligt waar de zeven Volvo Ocean Race boten in juni 2015 afmeren.

Meer informatie over het Volvo Ocean Race Festival is te vinden op: www.volvooceanracefestival.com 

Last modified: 5 mei 2021
Sluiten