Promo

Polijstmiddelen RIWAX nu biologisch afbreekbaar

En geven meer glans dan ooit

09:50

RIWAX

RIWAX staat al jaren bekend als expert op het gebied van professioneel reinigen, matteren en polijsten. Met de komst van de RS Nautic line in 2004 konden ook particulieren gaan poetsen met een professioneel resultaat. De nieuwe polijstmiddelen zijn nu ook biologisch afbreekbaar.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met:

Nieuw polijstconcept

Er valt iets op aan de flessen van de nieuwe RS Nautic line. Er is geen enkel gevarensymbool op te vinden. Dat wil zeggen: milieuvriendelijk en ongevaarlijk voor mens en dier. De polijstmiddelen RS02, RS04 en RS06 zijn compleet vernieuwd. Bij het polijsten ontstaat nu geen stof meer. Ook de RS10 Hard Wax is opnieuw samengesteld. Deze verzegeling is nu makkelijker aan te brengen en uit te poetsen, maar beschermt de boot nog steeds een heel vaarseizoen.

Hiswa masterclass

Eind dit jaar komen nog meer nieuwe producten uit. Een daarvan is PVC Teakcoating, een product met natuurlijke ingrediënten, dat kunststof vervangers van teakdekken nieuw leven in blaast. Ontdek het gebruik van PVC Teakcoating en de nieuwe polijstmiddelen tijdens de Hiswa te water begin september; RIWAX organiseert er de masterclass ‘professioneel bootonderhoud’.

Het overzichtelijke stappenplan van RIWAX stelt gebruikers sinds 2004 in staat om de gelcoat van hun schip naar nieuwsstaat terug te brengen. Vanuit de wens om duurzame producten aan de man te brengen, werd er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuw assortiment polijstmiddelen. Nu is het zover. De nieuwe lijn is niet alleen biologisch afbreekbaar, maar zorgt ook voor nóg meer glans.

Tags: Last modified: 8 december 2022
Sluiten