Promo

Bezoek X-Yachts tijdens open huis in Marina Muiderzand

Het weekeinde na BOOT Düsseldorf op 3, 4 en 5 februari

10:02

Open huis X-Yachts

Bezoekers van BOOT Düsseldorf hadden het wellicht al opgemerkt: X-Yachts is niet aanwezig op Europa’s grootste botenbeurs. In plaats daarvan organiseert X-Yachts van 3 tot en met 5 februari een eigen open huis. Gewoon in Nederland, in het eigen kantoor en de showroom in Marina Muiderzand. X-Yachts is het gehele weekeinde na BOOT Düsseldorf te bezoeken van 10.00 tot 16.00 uur. Meld je van te voren wel even aan als je langs wilt komen.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met:

Showroom en onderhoud in de Benelux

Tijdens dit weekend zijn in de showroom naast het kantoor onder andere de X40, X43 mk2, X46, Xc 45 en X-Power 33C te bezichtigen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om op de wal verschillende occasions te bekijken, en beschikt X-Yachts over een aantal ligplaatsen in het water. Heb je al een X-Yacht of ben je van plan er een aan te schaffen, dan biedt de jachtwerf een speciale onderhoudsservice. Zo ben je als (toekomstig) eigenaar altijd verzekerd van kwaliteit en vakwerk. Voor de Belgische klanten is X-Yachts daarvoor een samenwerking aangegaan met Breskens Yacht Service.

open huis X-Yachts

Pure X range van X-Yachts

Met de nieuwe Pure X range presenteert de Deense jachtwerf de vierde generatie zeiljachten waarin stijl en performance samenkomen. Zoals je van Scandinavisch design mag verwachten, ligt de focus ook bij de nieuwe serie X-Yachts op een sterke constructie en veiligheid. De zeiljachten hebben een hoog ballastaandeel en zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardige tuigage en dito onderdelen. Dat is terug te zien in de zeileigenschappen van de jachten – ze zijn licht, wendbaar en maken gemakkelijk snelheid. Ook in het interieur zijn de Deense roots van de jachten terug te zien; een strak design met veel lichtinval waarin gekozen is voor praktische oplossingen geeft de Pure X range een moderne uitstraling.

Een impressie van de X4.

Comfortabel cruisen met de Xc 47

Met de Xc-modellen wilde X-Yachts een serie comfortabele cruisers die niet inboeten op zeileigenschappen op de markt zetten. En dat is – afgaand op de feedback van de jachteigenaren en vakjournalisten – gelukt. In de nieuwe Xc 47 blijft deze combinatie centraal staan, maar gaat X-Yachts nog een stapje verder in ruimte en comfort. De Xc 47 krijgt namelijk een semi-deksalon met grote raampartijen. Dit zorgt voor een ruimtelijkere beleving van het interieur en geeft de ontwerpers van het jacht de kans om de tanks en grote technische installaties centraal in de boot te plaatsen. Hierdoor blijft er veel ruimte voor opbergmogelijkheden over.

Wil je dat met eigen ogen komen bekijken? De Xc 45 is het eerste weekend van februari tijdens het open huis te bezichtigen. Op dit moment is X-Yachts druk bezig met de bouw van de eerste Xc 47. Dit model krijgt een hybride aandrijving en wordt volgens de planning na de zomer van 2023 te water gelaten.

Nieuwsgierig geworden naar de boten en het open huis van X-Yachts? Vergeet dan niet je aan te melden voor je naar Marina Muiderzand afreist. Heb je andere vragen? Neem dan gerust contact op met X-Yachts via de contactgegevens op hun website.

Tags: Last modified: 19 juli 2023
Sluiten