Promo

Standhouders Hiswa staan alsnog voor je klaar

12:04

Helaas gaat de Hiswa te water niet door. Talloze standhouders stonden te popelen om je de nieuwste snufjes voor aan boord te laten zien, of  hoe ze kunnen helpen bij werkzaamheden aan boord.  Gelukkig zijn de standhouders ook zonder Hiswa te bereiken om je te adviseren en verder te helpen. We lichten er een paar uit.

Navico – Nemesis

Om goed te sturen kun je een fijn ontwikkeld gevoel gebruiken én goede instrumenten om je op koers te houden. Met Nemesis bepaal je zelf welke gegevens je wanneer ziet en hoe je ze ziet, ongeacht de omstandigheden. Met vooraf ingestelde multifunctionele sjablonen en automatische dashboards op basis van uw koers en zeilmodus. Deze nieuwe generatie intelligente display biedt ongeëvenaarde zichtbaarheid en aanpassingsmogelijkheden, zodat je precies op het scherm ziet wat je wil zien, hoe je het wil zien. Wil je een exclusieve demonstratie van deze apparatuur? Maak een afspraak bij de dealer!

Bellmarine – Saildrive

De overstap naar elektrische voortstuwing vind je steeds vaker terug op het water. Bij nieuwbouw en ook bij hermotorisering. Motoren met saildrive zijn verkrijgbaar met lucht- of vloeistofkoeling. Ideaal voor zeilboten door de mogelijkheid om met slepende schroef te regenereren. Vermogen beschikbaar van 2 tot 20 kW. Bellmarine denkt graag mee over de mogelijkheden bij uw boot! Maak een afspraak voor meer informatie over deze stille, schone voortstuwing.

De Gier Jachtservices – Van onderhoud tot refit

Bij De Gier Jachtservice in Enkhuizen vind je alle disciplines op het gebied van jachtwerk. Je kunt er terecht voor een snelle knip- en scheerbeurt tot aan een volledige refit van je schip. De Gier beschikt over geavanceerde machines en de beste materialen en gaat met een flexibele en pragmatische instelling aan de slag gaan om je boot in optimale staat te brengen. De beschikbare botenlift kan schepen hijsen tot ca. 100 ton en met een maximale lente van 30 meter. Op het terrein is ook een jachtenstalling aanwezig. Benieuwd wat de Gier voor je boot kan betekenen? Neem contact op!

 

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met:

 

 

 

 

 

 

 

 

Last modified: 8 december 2022
Sluiten