Promo

Bijboot en sup opgeblazen in een vloek en een zucht

Moeiteloos opblazen met ingebouwde compressor

10:22

Je komt aan op je ankerplek en zet je koude drankje klaar. Je sluit je bijboot of sup aan op de slang en drukt op de knop. Een paar slokjes later ben je klaar om te water te gaan.

Dit bericht is mede mogelijk gemaakt door Scanstrut:

Scanstrut logo

De ATMOS van Scanstrut is een compacte compressor die je inbouwt en in kan stellen op de gewenste druk voor je bijboot of waterspeelgoed. Met het juiste koppelstuk kun je zelfs je stootwillen bijvullen. Aansluiten en een enkele druk op de knop is genoeg om de ATMOS voor jou aan het werk te zetten. Zo houd je energie over om een mooie suptocht te maken.

DAME-award

De installatie van de Scanstrut ATMOS is eenvoudig: met bijgeleverde pakking kun je de compressor waterdicht installeren op bijna iedere plek aan boord waar je 110mm inbouwdiepte hebt – denk aan het kajuitschot of onder de kuipbanken. De voorkant van het apparaat is slechts 188 bij 297mm. De ATMOS is waterdicht (IPX6) en daardoor te gebruiken onder alle omstandigheden.

Je sluit de ATMOS aan op jouw bestaande huishoudaccu en kan naadloos worden geïntegreerd in het elektrische systeem van je zeilboot. Het Scanstrut ATMOS-systeem heeft onlangs een DAME-award gewonnen, een prijs voor de beste innovaties op het gebied van watersport.

Gemakkelijke bediening

Iets opblazen of leegzuigen doet de compressor in slechts vier stappen. Sluit de slang aan op de in- of uitgang, druk op de aan/uit knop, stel de juiste druk met de pijltjestoetsen en druk op de startknop. Met zes bijgeleverde slangadapters, kun je overweg met de meest gangbare ventielen.

Perfecte metgezel

Een gemiddelde Sup blaast de ATMOS in ongeveer 7 minuten voor je op, een grote dinghy van 12 voet duurt slechts 13 minuten. ATMOS zorgt ervoor dat je altijd binnen een handomdraai klaar bent voor ieder opblaasbaar avontuur dat op je pad komt, terwijl jezelf van een koud drankje geniet.

Meer weten over de Scanstrut ATMOS? Bezoek Scanstrut ATMOS. Het product is verkrijgbaar vanaf 607,50.

Tags: Last modified: 16 februari 2024
Sluiten