Nieuws

Team Just4Fun weer succesvol

Het succes kan niet op. Na het behalen van de Europese titel in de J22 en later in de J24, werd het Team Just4Fun afgelopen weekend voor de kust van Stavoren Nederlands Kampioen in de J24...

14:09

Het succes kan niet op. Na het behalen van de Europese titel in de J22 en later in de J24, werd het Team Just4Fun afgelopen weekend voor de kust van Stavoren Nederlands Kampioen in de J24.


Teammanager en stuurman Albert Kooijman: “Dit is een geweldige afsluiting van een zeer succesvol jaar voor Team Just4Fun. Bijna te mooi om waar te zijn. Allereerst werd in juni de Europese titel in de J22 klasse gewonnen, overigens ook in Stavoren. Vervolgens dus de Europese titel in de J24 klasse in Ierland en dan nu voor de tweede keer op rij Nederlands Kampioen in de J24. Ik ben trots op deze prestaties, maar vooral op het team! Winnen doe je immers niet alleen. Maar, … ons einddoel ligt hoger, namelijk het winnen van het Wereld Kampioenschap J24 dat in 2003 in Nederland gehouden zal worden.”
Het team, bestaande uit Albert Kooijman, Fred Bulk, Robbert Baggers, Mark Brouwer en Boris Bulk scoorde over acht wedstrijden, verdeeld over twee wedstrijddagen, een indrukwekkende serie: 3, 2, 1, 1, 1, 3, 3 en DNC (Did Not Compete). Door deze score én het feit dat het slechtste wedstrijdresultaat afgetrokken mocht worden, hoefde Team Just4Fun de laatste race dus niet meer in actie te komen.

Einduitslag Open Nederlands Kampioenschap J24 – Stavoren:

1. Team Just4Fun, Albert Kooijman, 14 punten
2. Team König, Manfred König, 20 punten
3. Team Rotoman, Leif Tom Loose, 24 punten

Last modified: 4 september 2007
Sluiten