Zeilen Markerwaddenrally 2022

Inschrijving vol!

We zijn stiekem een beetje trots dat we binnen 2 weken zijn ”uitverkocht”, de 50 plekken zijn ingevuld. U kunt zich nog wel inschrijven, dan zetten we u op de reservelijst. In het geval dat er ter zijne tijd boten afzeggen (dat gebeurd) dan ontvangt u bericht van ons. 

De Zeilen Markenwaddenrally is een ontzettend leuke zeilprestatietocht (kunnen wij makkelijk zeggen, maar het is echt zo), waarbij het niet alleen maar om zeilen gaat. Ook de gezelligheid na de finish, op de steiger en tijdens het eten is een aanrader. Vorig jaar hebben we, ondanks de maatregelen, toch een mooi evenement kunnen organiseren. De ongedwongen sfeer en het gezellige karakter spreken veel zeilers aan.

Het doel is om de Marker Wadden te ronden en weer te finishen ter hoogte van de startlijn. Er wordt gestart ten noordoosten van het Vuurtoreneiland, in het IJmeer. De totale geschatte afstand is zo’n 40 mijl van start tot finish. Als de weersomstandigheden deze afstand niet toelaten, dan kan elke deelnemer gedurende de tocht zelf besluiten om de vooraf bekende verkorte afstand te varen.

Schrijf je hier in

Details
Datum: 20 augustus
Locatie: Watersportvereniging IJburg
Kosten: €30,-
Kosten BBQ: €15,-
Haven: WV IJburg
Aantal: We hanteren een maximum van 50 boten
Organisatie: Watersportvereniging IJburg en Zeilen

Vind hier de Notificatie Van de Tocht 2021.
De Notificatie van 2022 volgt zo snel mogelijk.

Marker-Wadden-Natuurmonumenten. Foto: Holland Luchtfotografie

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de evenementspagina op Facebook. Geef bij de inschrijving een mobiel nummer op van een smartphone, want de belangrijkste communicatie rond de tocht loopt via een WhatsApp-groep.

Zelf kiezen welke kant je rond de Markerwadden gaat. (c) Boris Nieuwenhuizen

 

Last modified: 22 maart 2022

Comments are closed.

Sluiten