Zeilen Markerwaddenrally 2023

Inschrijving opent 1 maart!

markerwaddenrally

De Zeilen Markerwaddenrally is een ontzettend leuke zeilprestatietocht (kunnen wij makkelijk zeggen, maar het is echt zo), waarbij het niet alleen maar om zeilen gaat. Ook de gezelligheid na de finish, op de steiger en tijdens het eten is een aanrader. Vorig jaar hebben we, ondanks de maatregelen, toch een mooi evenement kunnen organiseren. De ongedwongen sfeer en het gezellige karakter spreken veel zeilers aan.

Het doel is om de Marker Wadden te ronden en weer te finishen ter hoogte van de startlijn. Er wordt gestart ten noordoosten van het Vuurtoreneiland, in het IJmeer. De totale geschatte afstand is zo’n 40 mijl van start tot finish. Als de weersomstandigheden deze afstand niet toelaten, dan kan elke deelnemer gedurende de tocht zelf besluiten om de vooraf bekende verkorte afstand te varen.

De inschrijving voor de Markerwaddenrally 2023 is geopend! Wil je meedoen? Wacht niet te lang, want vol is vol!

Details
Datum: 19 augustus
Locatie: Watersportvereniging IJburg
Kosten: €30,-
Kosten BBQ: €17,50 per persoon
Haven: WV IJburg
Aantal: We hanteren een maximum van 50 boten
Organisatie: Watersportvereniging IJburg en Zeilen

Vind hier de Notificatie Van de Tocht 2022.

Marker-Wadden-Natuurmonumenten. Foto: Holland Luchtfotografie

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de evenementspagina op Facebook. Geef bij de inschrijving een mobiel nummer op van een smartphone, want de belangrijkste communicatie rond de tocht loopt via een WhatsApp-groep.

Markerwaddenrally
Zelf kiezen welke kant je rond de Markerwadden gaat. (c) Boris Nieuwenhuizen

Vaarfoto x Markerwaddenrally 2023

Ook tijdens deze tocht worden er weer mooie actiefoto’s door Vaarfoto.nl gemaakt. Hijs je fotowimpel en wees alert bij de start, daar ligt onze professionele fotograaf met zijn RIB om een gave actiefoto van jouw boot te maken!

Na de tocht wordt van iedere foto een unieke Zeilen-cover gemaakt. Deze kun je gratis downloaden op vaarfoto.nl. Tijdens het evenement kun je zelf ook foto’s maken van andere boten met een fotowimpel in het want. Deel deze vervolgens op Vaarfoto.nl. Zo ontvangen alle deelnemers zoveel mogelijk foto’s van hun boot. Kortom, hijs de fotowimpel en ontvang een mooie actiefoto van je boot onder zeil!

Met vriendelijke groet,
Team Vaarfoto.nl

Coverfoto van de Markerwaddenrally 2021.
Ook de coverfoto’s van vorig jaar zijn nog terug te vinden op vaarfoto.nl/coverfotos.
Last modified: 1 maart 2023

Comments are closed.

Sluiten