Zeilen Markerwaddenrally 2024

start Zeilen Markerwaddenrally

Misschien wel de leukste zeilprestatietocht van het jaar op 24 augustus 2024. 

-Door grote belangstelling hebben we het maximaal aantal deelnemers al binnen 2 dagen bereikt. Wil je alsnog meedoen? Schrijf je in en je komt op de reservelijst –

De Zeilen Markerwaddenrally is een ontzettend leuke zeilprestatietocht, waarbij het niet alleen maar om zeilen gaat. Ook de gezelligheid na de finish, op de steiger en tijdens het eten is een aanrader. De ongedwongen sfeer en het gezellige karakter spreken veel zeilers aan en daarom zien we veel deelnemers elk jaar terug in de gezellige haven van Ijburg.   

 

Aan de wind naar de Markerwadden. (c) Boris Nieuwenhuijzen

Het doel is om de Marker Wadden te ronden en weer te finishen ter hoogte van de startlijn. Er wordt gestart ten noordoosten van het Vuurtoreneiland, in het IJmeer. De totale geschatte afstand is zo’n 40 mijl van start tot finish. Als de weersomstandigheden deze afstand niet toelaten, dan kan elke deelnemer gedurende de tocht zelf besluiten om de vooraf bekende verkorte afstand te varen. Na afloop is er een oergezellige BBq en ook dit jaar is het gelukt om de Zeilen Markerwaddenrally precies een week vóór de 24 uurs-zeilrace op de zeilkalender te zetten.  

 

Het aantal deelnemende boten is beperkt tot 50 stuks. Wil je meedoen? Schrijf je dan in op deze plek! Laatkomers komen op de reservelijst. Die sturen we een bericht als er door uitvallers een plekje vrijkomt. In voorgaande edities hebben op deze manier veel zeilers alsnog deelgenomen. 

LET OP door grote belangstelling is het maximaal aantal deelnemers inmiddels bereikt, schrijf je hier in en kom op de reservelijst 

Marker-Wadden-Natuurmonumenten. Foto: Holland Luchtfotografie

Markerwaddenrally
Zelf kiezen welke kant je rond de Markerwadden gaat. (c) Boris Nieuwenhuizen

Vaarfoto Markerwaddenrally 2024

Coverfoto van de Markerwaddenrally 2021.
Ook de coverfoto’s van vorig jaar zijn nog terug te vinden op vaarfoto.nl/coverfotos.

Last modified: 19 juni 2024

Comments are closed.

Sluiten