Sunbeam 34

14:03

Conclusie

Het toch wat traditioneel ingestelde bedrijf Sunbeam Yachts heeft met de Sunbeam 34 een geheel eigentijds jacht op het water gebracht, dat kan concurreren met de Scandinavische kwaliteit. Als de Sunbeam 34 gezien mag worden als de representant van de nieuwe lijn van zeiljachten van de Oostenrijkse werf, kunnen we wel stellen dat de vernieuwing uitstekend geslaagd is.

De Sunbeam 34 is een volbloed toerjacht. De zeilprestaties zijn, onder de omstandigheden waaronder wij de Sunbeam 34 mochten testen, vrij goed. We vragen ons wel af of het zeiloppervlak bij licht weer voldoende zal zijn. Met deze prijsstelling krijgt een koper veel waar voor zijn geld.

Specificaties

Titel
Kwaliteit uit de Alpen
NummerJaargang
092007
Merklogo
MerkType
Sunbeam 34onbekend
Testomstandigheden
IJsselmeer , Wind 4
Fotograaf-foto
Tekening
OntwerpBouw
Georg NissenSunbeam yachts
Leverancier NederlandLeverancier Belgie
Sunbeam Yachts Beneluxonbekend
Lengte rompLengte waterlijn (Lwl)
10.609.61
RompmateriaalBreedte romp (Bmax)
onbekend3.35
KielsoortDiepgang Standaardkiel
onbekend1.48 / 1.90
DiepgangWaterverplaatsingBallast (Kielgewicht)Masthoogte boven waterlijn
onbekend6.0200015.46
Aandewinds zeiloppervlakBijgeleverde zeilen
63onbekend
IJPE
10.203.1511.254.39
MotormerkMotortypeMotorvermogenMotortoevoeging
Yanmaronbekend29onbekend
Inhoud brandstoftankInhoud watertankInhoud vuilwatertank
11029056
DoucheHuttenSlaapplaatsenSlaapplaatsen maximaal
1245
Stahoogte bij luikStahoogte bij hoofdschot
onbekendonbekend
Prijs vanafPrijs-vanaf-toevoegingStandaardluxeprijsStandaardluxeprijs-toevoeging
155392Vaarklaar191500onbekend
Specificatietoelichting

De standaardluxeprijs is berekend ten behoeve van de prijsvergelijking. Hierbij zijn alle extra’s berekend, die een andere importeur bij de prijs in rekent. Vaak zijn de toevoegingen in uw ogen misbaar. U zult dus in de praktijk minder kwijt zijn dan onze standaardluxeprijsberekening aangeeft.

In deze ‘prijs vanaf’ zijn de volgende voorzieningen standaard: zeilen, antifouling, teakhouten potdeksel, dieptemeter en log, rolreefgenua, starre giekneerhouder, geforceerde ventilatie, elektrische ankerlier, ankerketting en anker, gasfl es, tweepits kooktoestel, koelkast, boiler, walstroomaansluiting en kabel, 230 volt stopcontacten in alle ruimten en acculader.

Voor de standaardluxeprijs hebben wij de volgende opties toegevoegd: transport naar Nederland, zeilklaarmaken, massief teak op dek, vast windscherm en buiskap, marifoon en antenne, verwarming, windset, driekleurentoplicht (LED), spinnakeruitrusting en spinnaker, stuurautomaat, radio/cd-speler, extra serviceaccu.

Last modified: 8 april 2011
Sluiten