Actueel

Zeilen in Nederland: 2 gratis vakantiespecials

17:00

Zeilen in Nederland, maar nog opzoek naar nieuwe plekken om te ontdekken? Lees dan gratis de Zeilen vakantiespecials uit 2017 en 2019! Beide magazines zijn gericht op varen in Nederland. Zie jij jezelf al langs rietkragen zeilen, meanderen over de Grevelingen, ankeren op het Markermeer, scharrelen over het Wad of vertoeven op één van de vele Friese meren? Lees deze specials gratis door de stappen te volgen op zeilen.nl/gratislezen.

Vakantiespecial 2017

In de vakantiespecial van 2017 lees je van alles over Zeeland, het Markermeer en IJsselmeer, de Waddenzee en Friesland. Er is in elk vaargebied, ook al ken je het nog zo goed, wel iets nieuws te ontdekken of een mooi avontuur te beleven. Dat is wat zeilen ook zo leuk en wat zeilers zulk interessant volk maakt: een gezonde nieuwsgierigheid om telkens nieuwe facetten te ontdekken van de diamant die ons eigen thuiswater is. Neem eens een andere afslag en geniet van al het moois in onze achtertuin!

Klik hier om naar het magazine toe te gaan.

Klik op de cover om naar de special toe te gaan.

Vakantiespecial 2019

In de vakantiespecial van 2019 geven we je tips voor een zorgeloze vakantie, lees je onder andere meer over het Oostwad, het Grevelingenmeer, de Kagerplassen en de Staande Mastroute. Elk vaargebied heeft zijn eigen charme. De zon is nooit heel ver weg en er waait een heerlijk windje uit steeds een andere richting. Het prachtige diverse vaarwater en de geweldige zeilcultuur zorgen zonder twijfel voor een geslaagde vakantie.

Klik hier om naar het magazine toe te gaan.

Klik op de cover om naar de special toe te gaan.

Vakantie in eigen land

Na het lezen van de twee gidsen heb je vast genoeg ideeën. Zo niet, dan vind je nog meer tips en adviezen voor een fijne vakantie in eigen land op onze website en in andere edities van Zeilen! Word abonnee om alles van Zeilen te lezen.

 

Tags: , , , Last modified: 23 juni 2020
Sluiten