Actueel

Westside Sailing nieuwe importeur van Bavaria

08:59

Per direct wordt de verkoop van Bavaria-zeilboten vanuit Noord-Nederland opnieuw overgedragen aan Thomas Thurau. Westside Sailing B.V. is vanaf nu, met vestigingen in Lemmer en Marina Muiderzand, de exclusieve leverancier voor nieuwe zeilboten van het merk Bavaria.

Marina Muiderzand is al meer dan twintig jaar een belangrijke vestigingsplaats voor de verkoop van Bavaria. Om dit voort te zetten heeft Westside Sailing besloten om naast de vestiging in Lemmer, een verkoopkantoor bij Yachting Company Muiderzand te openen. De samenwerking met deze ervaren makelaar is een ideale aanvulling op de verkoop van nieuwe Bavaria-zeilboten: productexpertise en makelaarservaring komen samen.

Bavaria brokerage

Ook wordt Bavaria brokerage opgericht, gericht op de internationale verkoop van tweedehands Bavaria-boten. Het nieuwe kantoor in Muiderzand wordt permanent bezet door Marlon Thurau.

Op beide locaties zijn eigenaren welkom voor advies, service en verkoop van hun huidige Bavaria. Vanaf voorjaar 2019 wil Westside Sailing de complete Bavaria-sail-range in Nederland tonen.

Thomas Thurau

Van 2001 t/m 2011 was Thomas Thurau onder de naam Holland Sailing actief op de Nederlandse markt. In deze 10 jaar zijn vanuit Workum bijna 1000 nieuwe Bavaria-zeilboten verkocht. Vervolgens werden Thomas en Annemarie Thurau onder de naam Westside Sailing GmbH dealer voor de West-Duitse markt, met kantoren in Keulen en Lemmer. Deze blijven eveneens bestaan.

Last modified: 23 november 2018
Sluiten