Actueel

Stem op de beste zeilvideo van de eeuw

12:00

Veertig ingezonden video’s zijn genomineerd voor de ‘Mirabaud Sailing Video of the Century’. De 2020-editie van deze wedstrijd staat in het teken van de beste video’s die tussen 2000 en 2020 zijn geproduceerd. Tijdens de drie eerdere edities won de video die in het betreffende jaar was gemaakt, maar vanwege het coronavirus is de wedstrijd dit jaar iets anders. Jij kunt ook mee bepalen wat de beste zeilvideo van de eeuw moet worden.

Dit maal zijn er zeventien verschillende nationaliteiten in de wedstrijd vertegenwoordigd, Nederland ook meerdere malen. De video’s die meedingen naar de prijs, illustreren de zeilwereld perfect. Van dinghy’s tot de Ultime-trimarans en van trainingen tot grote regatta’s. Emoties, spanningen en adrenaline kenmerken de beelden. Het publiek kan tot en met donderdag 12 november (online) stemmen op de beste zeilvideo en zo bepalen welke maker de publieksprijs wint.

Geef een cijfer

Ook selecteren de zes leden van de internationale jury de winnaars op basis van drie criteria: algemene waardering, kwaliteit van de productie en originaliteit. De winnaars worden maandag 23 november via een persbericht en op de social media bekendgemaakt.

Klik hier om alle video’s te zien en je stem uit te brengen. Stemmen doe je door de video’s een bepaald cijfer te geven.

Alvast vijf video’s die nu hoog scoren:

Omslagfoto: Mirabaud Sailing Video

Tags: , , Last modified: 29 oktober 2020
Sluiten