Actueel

Schrijf je in voor de tocht der bikkels

15:48

Bikkels gezocht voor de Bikkeltocht! Hierbij moet je denken aan een tocht van zeventig kilometer over de meren van Friesland die wordt gevaren in Valken. Het is de oudste traditie van studievereniging van scheepsbouwkunde UNFC. Inschrijven is nog mogelijk!

Een team bestaat uit drie tot vijf deelnemers. Het is raadzaam dat er onder hen minimaal twee personen zeilervaring hebben. De start en finish bevinden zich op het eiland de ‘Rakkenpolle’, op het Heegermeer.

Nachtzeilen

Op vrijdag 19 oktober zal om 23.00 uur het startschot klinken. De verwachting is dat de eerste teams op zaterdag 20 oktober tussen 13.00 en 14.00 uur finishen.

Tijdens de tocht der bikkels wordt er gestreden om de fel begeerde Bikkelbokaal, zowel in de studenten- als bedrijfsklasse. De teams die als eerste over de finishlijn komen, hebben gewonnen. Aansluitend is er een diner en een feest met de mogelijkheid om te blijven slapen.

Schrijf je in!

De Bikkeltocht dankt zijn naam vanwege feit dat de tocht in de koude en kille nacht van 19 op 20 oktober wordt gevaren. Wil je meedoen? Klik dan hier om je aan te melden voor de Bikkeltocht! Voor meer info moet je hier klikken.

Last modified: 1 oktober 2018
Sluiten