Actueel, Nieuws

Zeilen schrijfwedstrijd 2014

08:04

Geheel in onze traditie gaan wij ook dit jaar weer op zoek naar schrijftalent. Twee jaar geleden moest de kop ‘Op zoek naar Atlantis’ u inspireren. Dit jaar hebben we een thema: koudwatervrees.

Dat gevoel. Je probeert het te negeren, maar het kruipt langzaam van je buik naar je keel. Toch moet je het zelf doen, terwijl je weet dat anderen naar je staan te kijken. Je zult het zelf uit moeten vinden, het is een nieuwe fase. En bij een nieuwe fase horen nieuwe verantwoordelijkheden en uitdagingen. Het klinkt allemaal heel leuk, je hebt er heel veel zin in, maar er is toch iets dat je tegenhoudt. Het is moeilijk het gevoel, de angst te negeren, maar het gaat altijd over. Dat weet je. Zeker wanneer je die grote stap hebt genomen…

Schrijfopdracht

De opdracht is simpel: schrijf een mooi, origineel, spannend, enerverend, waar gebeurd of fantasierijk zeilverhaal op basis van het gegeven thema, koudwatervrees. Met andere woorden: laat uw fantasie de vrije loop.

De beste drie verhalen worden beloond met mooie prijzen en worden in het aanstaande septembernummer gepubliceerd.

Hebt u al inspiratie en zin om te schrijven? Stuur uw zeilverhaal van maximaal 800 woorden dan vóór 1 juli op naar info@zeilen.nl

De winnaars belonen we met de volgende prijzen:

 

 

De winnaars krijgen bericht. Met het insturen van uw verhaal geeft u Zeilen het eenmalige publicatierecht. Medewerkers en familieleden van medewerkers van Zeilen en Sanoma Media Netherlands zijn uitgesloten van deelname. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Last modified: 4 juni 2014
Sluiten