Actueel, Nieuws

Zeil mee met ‘Pirates of the Caribbean’

13:03

Na twee succesvolle Zeilen-reizen met de driemastschoener Eendracht organiseren we in 2015 opnieuw een bijzondere zeiltocht speciaal voor de lezers van Zeilen: Pirates of the Caribbean.

De reis vanaf Martinique biedt veel mogelijkheden. Exotische eilanden en ankeren op plekken waar u normaal gesproken niet snel komt. Deze reis zal vooral in het teken staan van zeilen, snorkelen en zwemmen. En cocktails op het strand met uitzicht op Eendracht. Maar we brengen ook onder andere een bezoek aan de set van waar de films Pirates of the Caribbean zijn opgenomen (Wallilabou Bay op St. Vincent).

Zeilen met EendrachtZEILT U MET ONS MEE?

Donderdag 15 tot en met zaterdag 24 januari 2015 (10 dagen) Normale boordprijs: 1200 euro p.p. Jongerenprijs (15 t/m 25 jaar): 600 euro p.p. (De prijs is op basis van volpension en inclusief bedlinnen, onbeperkt koffie, thee, fruit en havengelden. Exclusief drankjes, excursies en transfers van en naar het schip.)

Lezers van Zeilen zetten wij graag in het ‘winterzonnetje’ en bieden wij een korting aan van 200 euro. Vermeld bij uw boeking: zeilen2015

Zeilschip Eendracht wordt gevaren door 270 enthousiaste vrijwilligers en een aantal vaste krachten. Alle bemanningsleden hebben hun bevoegdheid tot varen op een groot zeeschip. Tijdens de reis is er alle ruimte om van elkaar te leren, kennis uit te wisselen en nieuwe aspecten van het zeezeilen te leren. Kijk voor meer informatie op www.eendracht.nl

Last modified: 22 oktober 2014
Sluiten